Csemegék

Ismét eltelt egy év, gondoltuk megosztjuk az idei év csemegéit, mely számunkra is érdekes és megtisztelő volt. A teljesség igénye nélkül, íme egy pár:
1) Sikeresen részt vettünk idén is egy jótékonysági adomány szállításában. A máltai szeretetszolgálatnak rendezett játék és ruha gyűjtésben. 35 doboz végül célba ért , nagy örömükre a rászorulóknak: Miskolc, Nyíregyháza településekre
2) Rev. Dr Joseph Posta
Hungarian Reformed Church, Duquesne.PA.1511O,
Teljes antik könyv gyűjteményét szállítottuk a Nagyváradi egyetemre. Köztük voltak 1700-as évekből könyv illetve kézirat ritkaságok.
3) Raktárunktól távoli államokból is színesítették átlagos hétköznapjainkat hazatelepülő ügyfeleink. Idén költöztek velünk haza: Brookings,South Dakota. Chicago, Illinois. Cleveland Ohio, Bethesda, Maryland térségből. Valóban elmondhatjuk, hogy szinte minden amerikai államban van magyar honfitársunk. Valakit a munkája, valakit a családi körülményei szólítanak haza. Hisszük, hogy az általuk tapasztalt tudás otthon is hasznára válik Magyarországnak.
4) Járművekben is bővelkedhettünk. az idén. Az átlagos motorok és autók közül egy-két izgalmasabb veterán (a kedvenceink)
1971 Dodge Challenger
1965 MERCURY MONTCLAIR
1932 FORD BB
Köszönjük minden kedves ügyfelünknek, hogy 2023 esztendőben megtiszteltek bizalmukkal és minket választottak.Nyugodtan adják fel nekünk a leckét, nem félünk a kihívásoktól. Jövőre folytatjuk. HTAS csapata